Zwolle - Stadshagen

Deze pagina geeft u informatie over het 1e project van onze organisatie.
 
Besluit Gemeenteraad
5 oktober 2009 was en is voor onze organisatie een bijzondere dag. Op die dag ging de Gemeenteraad van de gemeente Zwolle akkoord met het integrale zwembaddossier. Onderdeel van dit dossier is een multifunctioneel centrum met doelgroepenbad van 20 bij 8 meter in de Vinexwijk Stadshagen.
 
Stadshagen is de nieuwbouwwijk van Zwolle met straks 13.000 woningen en 35.000 inwoners. Een zwembad in deze wijk was niet voorzien, nu, na het besluit van de gemeenteraad, komt er een particulier zwembad met aanvullende functies op het gebied van sporten, bewegen, eductie en kinderopvang.
 
Bouwteam en architectenselectie
In 2009 is de ontwikkelde bouwer Explorius Vastgoedontwikkeling, 100% dochter van Nijhuis Rijssen BV, geselecteerd als bouwpartner, medio 2010 is via een architectenselectie Van den Berg Architecten Houten gekozen.
 
Beide partijen nemen deel aan het bouwteam, de architect is volop met het functieplan en schetsontwerp bezig.
 
Locatie
De locatie van het multifunctionele complex is gelegen nabij het huidige sport/voetbalcomplex aan de huidige rondweg en heet Breecamp-Oost. U kunt hier klikken voor een plankaart. Het multifunctionele complex ligt straks, als de wijk Stadshagen gereed is, midden in deze wijk en is optimaal bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Aqua Concepten BV
Oudaen 58
8219 AB  Lelystad
E info@aquaconcepten.nl
KvK 32130367
Privacy Statement
Disclaimer

© 2012 Plan Plan Internet BV